The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

E-maildatabases

  • Home
  • E-maildatabases

Wil je snel en flexibel kwalitatieve consumentenprofielen met e-mailadressen die relevant zijn om jouw advertenties te promoten? Dan bent u bij OneDream aan het juiste adres. Middels campagnes die geheel aan jouw wensen aan te passen zijn is het mogelijk om snel een database op te bouwen, die direct inzetbaar is. De bestanden van OneDream beschikken inmiddels over 1 miljoen profielen, verdeelt over de bestanden wineenreisnaar.nl, wineengadget.nl en PrijzenFestival, deze bestanden zijn uiteraard in te zetten om jouw product aan de man te krijgen.

Kwalitatieve e-maildatabase/profielopbouw
Bij onze campagnes zorgen wij voor een zo laag mogelijk aantal co-sponsoren. Liefst ontwikkelen wij een dedicated campagne voor 1 partij, maar soms is het goed om gerelateerde co-sponsoren toe te voegen om zo de kosten te verdelen en allemaal maximaal te profiteren. Doelstelling is om kwalitatieve en (liefst) gerelateerde en niet concurrerende adverteerders dan samen te voegen om op deze manier de verwachting van de consument tegemoet te komen.
Bij onze thema database Wineenreisnaar.nl zal de door de consument te winnen prijs dus altijd een reis zijn, en zullen de deelnemende adverteerders reisgerelateerd zijn. De adverteerders worden duidelijk en veelvuldig genoemd waardoor de nieuwsbrieven voor de consument niet als spam worden gezien. Uiteraard word een adres ook pas uitgeleverd nadat de consument de deelname aan de campagne en akkoord met ontvangst van de nieuwsbrief double opt-in heeft bevestigd.

Alleen unieke nieuwe profielen
Wij hebben een systeem gebouwd wat het e-mailadres van de deelnemende consument eerst (encrypted) langs de database van de adverteerder haalt. Hierdoor is gegarandeerd dat elk e-mailadres met profielgegevens dat wij uitleveren aan de adverteerder uniek en nieuw is. Als adverteerder betaal je dus alleen voor nieuwe unieke double opt-in e-mailadressen met verrijkte profielinformatie voor jouw database welke direct te benaderen zijn.

Geen administratieve rompslomp
Wij kunnen een beveiligde koppeling maken met de database van de adverteerder. Dit om zoals hierboven beschreven te checken of de deelnemende consument nieuw en uniek is voor de database van de adverteerder. Vervolgens kunnen wij nadat de consument double opt-in bevestigd heeft de consument rechtstreeks in de database van de adverteerder ‘schieten’. De consument staat dus meteen op de correcte manier met alle ingevulde velden direct voor opvolging in de database van de adverteerder. Er kan dus direct een follow-up welkomstmail met een mooie (aansluitende) actie naar de consument worden gestuurd. Er is dus geen sprake van foutieve e-mailadressen, bounces of dubbele adressen. Elk adres dat in de database word ingeschoten word afgerekend en er hoeven dus geen bestanden heen en weer gestuurd te worden.

Eigen online bereik
Onze zogenaamde ‘winlabels’ zijn ontstaan als domeinen waarop wij online marketing campagnes voor Jiggy gelanceerd hebben. Dit was zo succesvol dat dit een apart business model is geworden en sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid ook aan derden om onze expertise en bereik in te zetten ter uitbreiding van de e-maildatabase. E-mailmarketing blijft een erg goedkope manier om snel veel consumenten te bereiken en tevens alle conversies te meten.

Neem direct contact op