The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

E-maildatabases

 • Home
 • E-maildatabases
250true slidenames bottomright 180true true 800https://www.onedream.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-white
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30 http://www.e-ngine.nl
  Campaigntracker 
  Campaigntracker is de tool om efficient en kostenbesparend leads te werven met online marketingcampagnes
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30 http://www.e-ngine.nl
  E-ngine 
  E-ngine is het bedrijf en de tool voor het managen en exploiteren van e-maildatabases
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30 http://www.returnpath.com/
  Return Path 
  E-ngine is Return Path certified. Hierdoor word een hoge reputatie en deliverability gewaarborgd.
Campaigntracker
E-ngine
Return Path

Wilt u snel en flexibel kwalitatieve consumentenprofielen met e-mailadressen die relevant zijn om uw advertenties te promoten? Dan bent u bij OneDream aan het juiste adres. Middels campagnes die geheel aan uw wensen aan te passen zijn is het mogelijk om snel een database op te bouwen, die direct inzetbaar is. De bestanden van OneDream beschikken inmiddels over 1 miljoen profielen, verdeelt over de bestanden wineenreisnaar.nl, wineengadget.nl en Prijzen Festival, deze bestanden zijn uiteraard in te zetten om uw product aan de man te krijgen.

Kwalitatieve e-maildatabase/profielopbouw
Bij onze campagnes zorgen wij voor een zo laag mogelijk aantal co-sponsoren. Liefst ontwikkelen wij een dedicated campagne voor 1 partij, maar soms is het goed om gerelateerde co-sponsoren toe te voegen om ze de kosten te verdelen en allemaal maximaal te profiteren. Doelstelling is om kwalitatieve en (liefst) gerelateerde en niet concurrerende adverteerders dan samen te voegen om op deze manier de verwachting van de consument tegemoet te komen.
Bij onze thema database Wineenreisnaar.nl zal de door de consument te winnen prijs dus altijd een reis zijn, en zullen de deelnemende adverteerders reisgerelateerd zijn. De adverteerders worden duidelijk en veelvuldig genoemd waardoor de nieuwsbrieven voor de consument niet als spam worden gezien. Uiteraard word een adres ook pas uitgeleverd nadat de consument de deelname aan de campagne en akkoord met ontvangst van de nieuwsbrief dubbel opt-in heeft bevestigd.

Alleen unieke nieuwe profielen
Wij hebben een systeem gebouwd wat het e-mailadres van de deelnemende consument eerst (encrypted) langs de database van de adverteerder haalt. Hierdoor is gegarandeerd dat elk e-mailadres met profielgegevens dat wij uitleveren aan de adverteerder uniek en nieuw is. Als adverteerder betaald u dus alleen voor nieuwe unieke dubbel opt-in e-mailadressen met verrijkte profielinformatie voor uw database welke direct te benaderen zijn.

Geen administratieve rompslomp
Wij kunnen een beveiligde koppeling maken met de database van de adverteerder. Dit om zoals hierboven beschreven te checken of de deelnemende consument nieuw en uniek is voor de database van de adverteerder. Vervolgens kunnen wij nadat de consument dubbel opt-in bevestigd heeft de consument rechtstreeks in de database van de adverteerder ‘schieten’. De consument staat dus meteen op de correcte manier met alle ingevulde velden direct voor opvolging in de database van de adverteerder. Er kan dus direct een follow-up welkomstmail met een mooie (aansluitende) actie naar de consument worden gestuurd. Er is dus geen sprake van foutieve e-mailadressen, bounces of dubbele adressen. Elk adres dat in de database word ingeschoten word afgerekend en er hoeven dus geen bestanden heen en weer gestuurd te worden.

Eigen online bereik
Onze zogenaamde ‘winlabels’ zijn ontstaan als domeinen waarop wij online marketing campagnes voor Jiggy gelanceerd hebben. Dit was zo succesvol dat dit een apart business model is geworden en sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid ook aan derden om onze expertise en bereik in te zetten ter uitbreiding van de e-maildatabase. E-mailmarketing blijft een erg goedkope manier om snel veel consumenten te bereiken en tevens alle conversies te meten.

E-ngine als e-mail verzendtool
Het versturen van grote aantallen mailings is een expertise op zich. Toen onze bestanden en die van onze partners groeiden is besloten om onze eigen e-mail verzendtool te maken. Dit is uitgegroeid tot een aparte BV met grotendeels dezelfde aandeelhouders als bij OneDream. Graag verwijzen wij u voor meer informatie en een betrouwbare partner voor e-mailmarketing naar E-ngine BV.

Dedicated campagne

De meest kwalitatieve mogelijkheid is om een dedicated campagne te laten ontwikkelen. Geheel in de look and feel van de adverteerder in hoogwaardig kwalitatief design. Deelnemers zullen niet merken dat de campagne niet door de klant zelf is ontwikkeld, maar door OneDream. Alle leads die gegenereerd worden zijn direct voor de adverteerder en direct inzetbaar. Na de campagne heeft u een eigen database die in lengte van jaren te gebruiken is.

Gezamenlijke campagne

Bij een gezamenlijke campagne worden de adressen gedeeld met een andere adverteerder. De kwaliteit gaat dan dus enigszins achteruit, maar de kosten worden ook gedeeld. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw geworven adressen niet aan uw concurrent uitgeleverd worden en visa versa. We zoeken zoveel mogelijk bij elkaar complementerende sponsoren voor onze campagnes.

Joint promotion campagne

De derde mogelijkheid is om mee te gaan in een campagne met meerdere sponsoren, dit is de voordeligste mogelijkheid. OneDream stelt een maximum van vier externe sponsoren per campagne, waardoor de kwaliteit van een consumentprofiel gewaarborgd blijft.

Neem direct contact op