085-1301158 info@onedream.nl

Jiggy Online Spaarprogramma

Het leukste online spaarprogramma van Nederland

Jiggy het leukste online spaarprogramma

Jiggy is het leukste online spaarprogramma van Nederland. De Jiggy leden kunnen op onze website en vanuit de dagelijkse e-mails klikken op leuke aanbiedingen, spelen van games, gratis producten aanvragen en gebruik maken van coole dagdeals. Door te klikken en door producten aan te schaffen bij 1 van de ruim 1.500 aangesloten webshops sparen zij punten. De gespaarde Jiggies kunnen leden in euro’s laten uitbetalen. 

Hoe werkt het

Om de beste deals voor onze leden aan te kunnen bieden, werken we samen met alle gerenommeerde affiliatemarketing netwerken. Jiggy fungeert daarbij als publisher om traffic te genereren naar de adverteerders van de affiliatenetwerken. Ons doel is om d.m.v. relevante content en uitgekiende online marketing zoveel mogelijk bezoekers en verkopen te genereren voor de advetereerders.

Dagelijks ontvangen de Jiggy leden via diverse kanalen, waaronder E-mail, de website en social media, een overzicht van de meest actuele deels. In samenspraak met de adverteerder zijn wij ook in staat om de aanbieding getarget op specifieke doelgroepen ‘uit te serveren’.  Dit zorgt voor hogere conversiepercentages.

 

Hoe wij omgaan met privacy & anti-spam

OneDream gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van de online panels. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij houden ons ook aan de DDMA codes zoals deze zijn opgesteld door de branchevereniging voor marketing en data (DDMA).

Ook meer traffic en conversies?

Wil je meer weten over wat wij voor je bedrijf kunnen beteken? Stuur ons een mail met je vraag en we nemen contact met op om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.