The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Labels

Voor al onze labels geldt dat het zowel mogelijk is om in campagnes mee te gaan en links of banners op de site te plaatsen, als te adverteren middels het inzetten van onze e-mailbestanden.

Zie hieronder een korte beschrijving van de websites die door OneDream worden ge-exploiteert. Klik op de image om naar de desbetreffende website te gaan. Het aantal abonnees dat weergegeven wordt is een momentopname. Dit varieert dagelijks. Neem contact op voor de exacte aantallen van de profielen in onze databases inclusief de segmentatie mogelijkheden en dus de gesegmenteerde aantallen.


Jiggy

Jiggy.nl

Aantal abonnees: 250.000

Jiggy is het leukste online loyalty cashback programma van Nederland. Wilt u snel veel gesegmenteerde traffic naar uw website?

Wineenreisnaar.nl

Wineenreisnaar.nl

Aantal abonnees: 208.000

Wineenreisnaar.nl is een online marketing concept waar middels gratis deelname een reis gewonnen kan worden. Het thema is altijd reisgerelateerd.

Wineengadget.nl

Wineengadget.nl

Aantal abonnees: 128.000

Na het succes van Wineenreisnaar.nl werd dit kleine broertje geboren. De focus ligt meer op mannelijke deelnemers en de prijzen zijn gadgets.

PrijzenFestival.nl

PrijzenFestival.nl

Aantal abonnees: 62.000

Dit is het meest brede label qua thema. Hier wordt ook weer middels online marketingcampagnes profielgegevens en leads verzameld, echter is het enige thema dat er een prijs gewonnen kan worden.

NuGratis.nl

NuGratis.nl

Aantal abonnees: 68.000

NuGratis.nl is een zo compleet mogelijk overzicht van alle gratis deals en proefabonnementen van Nederland. Elke dag worden nieuwe aanbiedingen en gratis samples geplaatst.

Neem direct contact op