The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Loyalty en cashback

 • Home
 • Loyalty en cashback
250true slidenames bottomright 180true true 800https://www.onedream.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-white
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30
  Bobby
  Als er iets niet (meer) werkt op de website. Dan komt Bobby in actie om het te maken!
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30
  Chanty
  Onze klantenservice is geintegreerd in Facebook. Heb je een vraag? Chanty weet het antwoord!
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30
  Jeuro
  Wanneer het tijd is om de kluis te openen en de Jiggies uit te betalen aan de leden. Dan komt Jeuro in actie!
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30
  Uncle_Jig
  Jiggy is natuurlijk vooral Fun. En wie verzint al spelletjes, prijsvragen en quizes? Uncle Jig natuurlijk!
Bobby
Chanty
Jeuro
Uncle_Jig

Bij OneDream staat alles in het teken van sparen en besparen voor de consument. Van oudsher doen we dit via ons loyalty systeem Jiggy. Men kan bij ons punten sparen door verschillende activiteiten uit te voeren op onze website. Wij creëren hiermee een loyaliteit van onze leden die blijven terugkomen voor meer punten. Denk aan het oeroude zegeltjes sparen. Dit kan bij ons online. Daarnaast hebben we in ons loyaliteitsprogramma nu ook het cash back (geld terug) systeem geïntegreerd. Naast sparen kun je ook extra geld verdienen door via ons online te shoppen.

Jiggy spaarsysteem
Een van Nederlands grootste online spaarprogramma’s is Jiggy. Deelnemers verdienen bij Jiggy punten (Jiggies) door een bezoek te brengen aan de landingspage van adverteerders. Deze Jiggies, die een financiële waarde vertegenwoordigen, leveren deelnemers een leuke spaarpot op. Daarnaast verdienen deelnemers met name Jiggies door producten te kopen bij de adverteerders, maar ook door het invullen van enquêtes, proefabonnementen af te sluiten en spelletjes te spelen. Daarnaast is Jiggy zeer actief op social media en kunnen wij bereik genereren voor uw Facebook pagina.

Snel veel bereik op uw (actie)pagina
Dagelijks ontvangen 235.000 (telling 1 nov 2012) dubbel opt-in leden diverse commerciële e-mails van Jiggy. Als adverteerder bieden wij u toegang tot dit unieke direct respons platform. Een aangename verrassing zal het aantal bezoekers, leads of transacties zijn welke u via Jiggy kunt genereren. Waardevolle respons bovendien, want door middel van profielselectie (zoals leeftijd, geslacht en interessegebieden) bereikt u gericht de consumenten die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Gericht uw doelgroep bereiken
Lid worden van Jiggy is gratis voor de consument, maar Jiggy-leden ontvangen pas Jiggies nadat men een commerciële e-mail heeft aangeklikt. En er word pas echt flink verdiend als men (met korting) producten koopt. Jiggy is dus eigenlijk een portal voor consumenten om korting te krijgen op (al) hun online aankopen. Daarnaast stimuleren we bezoek aan onze portal door een fun omgeving neer te zetten, waar men spelletjes kan spelen en waar consumenten ook hun mening kunnen geven over allerlei zaken.

Met een van de volgende marketing formats brengt u uw campagne bij Jiggy-leden onder de aandacht:

Dedicated mailing
Wij mailen uw (actiematige) mailing naar ons hele bestand of een gesegmenteerd deel hiervan. Vervolgens komen de leden op uw (actiematige) landingspage. U krijgt dus een grote traffic boost op uw site. Er word afgerekend per bezoeker vanuit onze Jiggy mail die wij aan uw landingspage leveren. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Jiggy Webshop
Deelnemers verdienen extra Jiggies door producten te bestellen bij aangesloten webshops. Koopt een deelnemer bijvoorbeeld een product bij wehkamp.nl, dan wordt geheel geautomatiseerd een gedeelte van dit aankoopbedrag als cashback teruggegeven aan de deelnemer. Momenteel hebben wij een koppeling met de netwerken Daisycon, Zanox/M4N en Tradetracker. Is uw webshop hierbij aangesloten? Dan is een geheel geautomatiseerde samenwerking mogelijk. Is dit niet het geval dan kunnen wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Social Media
Wilt u graag meer bereik op social media? Bij Jiggy worden deelnemers beloond om uw Facebook pagina leuk te vinden. Hierdoor ontvangen ze direct al uw updates op Facebook en blijven ze blijvend op de hoogte van uw uitingen. Op de Jiggy Facebook pagina is dit een groot succes, het aantal ‘vind ik leuks’ staat inmiddels op 25.000 (telling per 1 november 2012). Bent u geïnteresseerd in bereik op social media? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Selectiemogelijkheden
De grote kracht van Jiggy is haar dubbel opt-in database. U kunt gebruik maken van selectiemogelijkheden die de Jiggy-leden vrijwillig hebben opgegeven. Wilt u meer weten over online marketing of bent u na het lezen nieuwsgierig geworden hoe OneDream ook uw marketingdroom kan verwezenlijken? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Neem direct contact op