The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Loyalty en cashback

  • Home
  • Loyalty en cashback

Bij OneDream staat alles in het teken van sparen en besparen voor de consument. Van oudsher doen we dit via ons loyalty systeem Jiggy. Men kan bij ons punten sparen door verschillende activiteiten uit te voeren op onze website. Wij creëren hiermee een loyaliteit van onze leden die blijven terugkomen voor meer punten. Denk aan het oeroude zegeltjes sparen. Dit kan bij ons online. Daarnaast hebben we in ons loyaliteitsprogramma ook het cashback (geld terug) systeem geïntegreerd. Naast sparen kun je ook extra geld verdienen door via ons online te shoppen.

Jiggy spaarsysteem
Een van Nederlands grootste online spaarprogramma’s is Jiggy. Deelnemers verdienen bij Jiggy punten (Jiggies) door een bezoek te brengen aan de landingspage van adverteerders. Deze Jiggies, die een financiële waarde vertegenwoordigen, leveren deelnemers een leuke spaarpot op. Daarnaast verdienen deelnemers met name Jiggies door producten te kopen bij de adverteerders, maar ook door het invullen van enquêtes en spelletjes te spelen. Daarnaast is Jiggy zeer actief op social media en kunnen wij bereik genereren voor jouw Facebook pagina.

Snel veel bereik op jouw (actie)pagina
Dagelijks ontvangen 250.000 (telling 1 mei 2018) double opt-in leden diverse commerciële e-mails van Jiggy. Als adverteerder bieden wij je toegang tot dit unieke direct respons platform. Een aangename verrassing zal het aantal bezoekers, leads of transacties zijn welke je via Jiggy kunt genereren. Waardevolle respons bovendien, want door middel van profielselectie (zoals leeftijd, geslacht en interessegebieden) bereik je gericht de consumenten die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Gericht jouw doelgroep bereiken
Lid worden van Jiggy is gratis voor de consument, maar Jiggy-leden ontvangen pas Jiggies nadat men een commerciële e-mail heeft aangeklikt. En er word pas echt flink verdiend als men (met korting) producten koopt. Jiggy is dus eigenlijk een portal voor consumenten om korting te krijgen op (al) hun online aankopen. Daarnaast stimuleren we bezoek aan onze portal door een fun omgeving neer te zetten, waar men spelletjes kan spelen en waar consumenten ook hun mening kunnen geven over allerlei zaken.


Met een van de volgende marketing formats breng je jouw campagne bij Jiggy-leden onder de aandacht:

Dedicated mailing
Wij mailen jouw (actiematige) mailing naar ons hele bestand of een gesegmenteerd deel hiervan. Vervolgens komen de leden op jouw (actiematige) landingspage. Je krijgt dus een grote traffic boost op jouw site. Er word afgerekend per bezoeker vanuit onze Jiggy mail die wij aan jouw landingspage leveren. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Jiggy Webwinkels
Deelnemers verdienen extra Jiggies door producten te bestellen bij aangesloten webwinkels. Koopt een deelnemer bijvoorbeeld een product bij wehkamp, dan wordt geheel geautomatiseerd een gedeelte van dit aankoopbedrag als cashback teruggegeven aan de deelnemer. Momenteel hebben wij een koppeling met de netwerken Daisycon, AWIN, Tradedoubler, Performance Horizon, Affilinet en Tradetracker. Is jouw webshop hierbij aangesloten? Dan is een geheel geautomatiseerde samenwerking mogelijk. Is dit niet het geval dan kunnen wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Social Media
Wil je graag meer bereik op social media? Op de Jiggy Facebook pagina is dit een groot succes, het aantal ‘vind ik leuks’ staat inmiddels op 37.000 (telling per 1 mei 2018). Ben je geïnteresseerd in bereik op social media? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Selectiemogelijkheden
De grote kracht van Jiggy is haar double opt-in database. Je kunt gebruik maken van selectiemogelijkheden die de Jiggy-leden vrijwillig hebben opgegeven. Wil je meer weten over online marketing of ben je na het lezen nieuwsgierig geworden hoe OneDream ook jouw marketingdroom kan verwezenlijken? Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina.

Neem direct contact op