085-1301158 info@onedream.nl

NuGratis

Het meest complete overzicht met gratis deals

NuGratis

NuGratis is een platform met het compleetste overzicht van alle gratis deals en proefabonnementen van Nederland. Elke dag worden met zorg de nieuwste aanbiedingen en tips voor gratis samples geplaatst.

Naast de website, mailen 1x per week de top 10 beste acties naar ruim 60.000 abonnees. Bezoekers van de site en lezers van de e-mails kunnen bij onze partners gratis producten en proefabonnementen aanvragen.

Hoe werkt het

Om de beste deals voor de bezoekers van de site aan te kunnen bieden, werken we samen met alle gerenommeerde affiliate marketing netwerken. NuGratis fungeert daarbij als publisher om traffic te genereren naar de adverteerders van de affiliatenetwerken. Ons doel is om d.m.v. relevante content en uitgekiende online marketing zoveel mogelijk bezoekers en verkopen te genereren voor de adverteerders.

Wekelijks versturen wij aan een database van 60.000 abonnees via e-mail een overzicht van de nieuwste gratis deals. Uiteraard zijn de deals ook de vinden op de website en worden ze gedeeld op social media. In samenspraak met de adverteerder zijn wij ook in staat om de aanbieding getarget op specifieke doelgroepen ‘uit te serveren’.  Dit zorgt voor hogere conversiepercentages.

 

Hoe wij omgaan met privacy & anti-spam

OneDream gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van NuGratis. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij houden ons ook aan de DDMA codes zoals deze zijn opgesteld door de branchevereniging voor marketing en data (DDMA).

Ook meer traffic en conversies?

Wil je meer weten over wat wij voor je bedrijf kunnen beteken? Stuur ons een mail met je vraag en we nemen contact met op om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.