085-1301158 info@onedream.nl

Online prijsopgava gebruik Online Panel

Wil je snel en flexibel kwalitatief online marktonderzoek uitvoeren en heb je zelf geen of beperkte toegang tot een betrouwbaar online panel? Dan ben je bij OneDream aan het juiste adres middels gerichte doelgroepselectie zijn wij in staat om op werkdagen binnen 24 uur in contact te komen met de voor jou relevante consumenten. 

Via onderstaande modules kun je realtime je investering per dienst bereken.

Sample Only

Via het panel van OneDream bieden we je toegang tot een enorm diverse groep mensen die graag je vragenlijst invullen. Van onze panelleden is op voorhand informatie beschikbaar, wat (zeer) gericht uitsturen van de uitnodiging mogelijk maakt met als gevolg een uitstekende response. Bij de sample only verzorgen wij het uitzetten van de uitnodiging via een link naar de vragenlijst. De vergoeding voor de respondenten is reeds verwerkt in de getoonde bedragen.

Bereken hieronder de kosten voor het gebruik van het online panel op sample only basis

 

50
0
100
Kosten Sample Only

Scripting & Hosting

Aanvullend op de sample-only, kunnen wij voor je een vragenlijst opstellen o.b.v. een gerichte briefing. Hiervoor beschikken we over geavanceerde software waarmee we complexe vragenlijsten kunnen scripten en kunnen de  vragenlijst tevens voorzien van je logo en look & feel. Wij verzorgen natuurlijk ook het uitzetten van de uitnodiging in het online panel. We leveren je vervolgens de ruwe data, zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan

Bereken hieronder de kosten voor scripting en hosting

 

0
Kosten voor Scripting & Hosting

Analyse & Rapportage

Ook na de datacollectie helpen we je nog graag verder. Optioneel kan onze marktonderzoeksspecialist ook de resultaten analyseren en voorzien van conclusies en aanbevelingen om je volledig te ontzorgen. Daarbij kun je kiezen voor een beknopte of uitgebreide rapportage. Bij de beknopte rapportage ontvangen je een set aan tabellen en grafieken met een korte conclusies in excel. Kies je voor de uitgebreide variant dan ontvang je een rapportage in powerpoint met uitgebreidere conclusies aangevuld met aanbevelingen

Bereken hieronder de kosten voor analyse en rapportage

 

Kosten voor Analyse & Rapportage

Snel en kwalitatief goede response?

Wil je meer weten over wat wij voor je bedrijf kunnen beteken? Of heb je specifieke wensen? Stuur ons een mail met je vraag en we nemen contact met op om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.