085-1301158 info@onedream.nl

Online panel voor marktonderzoek

Wil je snel en flexibel kwalitatieve online marktonderzoek uitvoeren en heb je zelf geen of beperkte toegang tot een betrouwbaar online panel? Dan bent u bij OneDream aan het juiste adres. Middels gerichte doelgroepselectie zijn wij in staat om binnen 24 uur in contact te komen met de voor jou relevante consumenten. De databases van OneDream bestaan inmiddels over ruim 55.000 profielen die actief en betrokken zijn. Dit aantal groeit nog dagelijks.

 

Kwalitatieve profielopbouw

Met ons Spaarprogramma Jiggy hebben wij een zeer grote database opgebouwd van mensen die actief sparen. Dagelijks ontvangen zij e-mails met de nieuwste aanbiedingen. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd om de jiggy leden betrokken en actief te houden. Onze openingsrates en responserates op de e-mailings die wij versturen zijn dan ook altijd een stuk hoger dan de industrienorm. Daardoor garanderen we een efficiënte en snelle responserates.

Doordat de deelnemers zich ingeschreven hebben voor het Jiggy programma, hebben we heel veel verrijkte profielinformatie, waardoor we heel gericht voor je de juiste respondentenselectie kunnen maken.
 

Onze diensten

De markt van online veldwerk is een markt gekenmerkt door korte doorlooptijden. Vaak heb je te maken met strakke deadlines. Het snel en efficiënt bereiken van je doelgroep is dan van groot belang. We helpen je daar graag bij. Uit uitzetten van een vragenlijst, of het scripten van de vragenlijst of uitvoeren van de analyses.

Sample Only

Via het panel van OneDream bieden we je toegang tot een enorm diverse groep mensen die graag je vragenlijst invullen. Van onze panelleden is op voorhand informatie beschikbaar, wat (zeer) gericht uitsturen van de uitnodiging mogelijk maakt met als gevolg een uitstekende respons. Bij de sample-only verzorgen wij het uitzetten van de uitnodiging via een link naar de vragenlijst.

Scripting & Hosting

Aanvullend op de sample-only, kunnen wij voor je een vragenlijst opstellen o.b.v. een gerichte briefing. Hiervoor beschikken we over geavanceerde software waarmee we complexe vragenlijsten kunnen scripten en deze tevens kunnen voorzien van je logo en look & feel. Wij verzorgen natuurlijk naast het opstellen ook voor de uitzetten van de uitnodiging in het online panel.

Analyse & Rapportage

Ook na de datacollectie helpen we nog graag verder. Optioneel kunnen we naast het opleveren van de data kan onze marktonderzoeks-specialist ook adviseren over zaken als representativiteit en wegingen en kunnen we de resultaten analyseren en voorzien van conclusies en aanbevelingen om je volledig te ontzorgen. Daarbij kun je kiezen voor een beknopte of uitgebreide rapportage.

Vergoeding respondenten

De respondenten die meedoen aan marktonderzoek ontvangen ‘Jiggy punten’ als beloning. De Jiggy punten kunnen uitgekeerd worden in Euro’s. Wil je meer weten over hoe het Jiggy spaarprogramma werkt, kijk dan op Jiggy.nl

De hoogte van de beloning hangt af van de lengte van de vragenlijst en hoe snel je de response wilt hebben. Voor de vergoeding in Jiggies zorgen wij, dit is inbegrepen in het tarief.

Kwaliteitsbewaking & Privacy

Als onderzoekers weten we hoe belangrijk de kwaliteit van de respons is voor een onderzoek. We doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van de respons (en leden) te bewaken. Dit doen we op verschillende manieren. Alle aanmeldingen voor onze panels verlopen uitsluitend via een dubbel optin systeem. Daarnaast houden we een blacklist bij van leden die, om welke reden dan ook, worden uitgesloten van toekomstige deelname aan onderzoeken. Dit kan zijn omdat ze eerdere onderzoeken niet serieus (bijv. straightliners), of te snel (speeders) hebben ingevuld.

Onze leden vullen hun profielinformatie gedurende het lidmaatschap van ons panel steeds verder aan wat een goede indicatie is voor de kwaliteit van het lid.Al deze activiteiten tezamen zorgen er voor dat de kwaliteit van de respons de hoogst haalbare is!

OneDream gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens van de online panels. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij houden ons ook aan de DDMA codes zoals deze zijn opgesteld door de branchevereniging voor marketing en data (DDMA).

 

Werving

Vanuit Jiggy is er ons alles aan gelegen om de database actief te houden en ook verder uit te breiden. We hebben een dedicated team dat dagelijks verantwoordelijk is voor de acquisitie en activatie van Jiggy leden. Daardoor kunnen we continue meer mensen uitnodigen mee te doen aan online onderzoek.

 

Meer informatie en advies?

Wil je meer weten over wat wij voor je bedrijf kunnen beteken? Stuur ons een mail met je vraag en we nemen contact met op om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.