The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Specialismen

Met ons loyalty cashback spaarsysteem Jiggy zitten we al sinds de oprichting in 2004 midden in de online markt. Zowel als adverteerder om leden te werven o.a. middels display advertising. Maar ook aan de publisher kant van affiliate netwerken.

En met name bij Jiggy hebben we een grote aanhang opgebouwd middels Social Media.

Zoals eerder aangegeven hebben wij een binnen OneDream een bereik van 750.000 e-mailadressen. Om deze zo goed mogelijk te benutten werken wij samen met iConneqt. gezamenlijk hebben we alle benodigde expertise om de mail netjes in de inbox van de consument aan te laten komen.

Social Media

Promoten op social media is nog steeds interessant. Echter heb je natuurlijk wel bereik nodig op deze media. Hiervoor kun je ons ook inzetten. In campagnes kunnen wij leden de mogelijkheid bieden jouw Facebook pagina ‘leuk te vinden’of jouw Twitter profiel te volgen. Hierdoor zullen zij voortaan op de hoogte blijven van jouw updates op deze media.
Daarnaast kan je via ons een consultant inzetten voor een op maat gemaakt advies voor jouw bedrijf.

E-mailmarketing

OneDream benaderd de consument dagelijks per mail. Het is dus erg belangrijk dat deze mail door de consument niet als spam wordt gezien. Maar ook dat de e-mailservice providers onze server niet als spambron zien. Wij hebben dus een hoge reputatie, een goede senderscore en onze mail komt ook daadwerkelijk in de inbox van de consument terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van het onderwerp, titel en de content van de nieuwsbrief. Daarnaast zorgen wij middels trigger mailings, duidelijke opt-out mogelijkheden en goede bounce verwerking dat ons bestand van een kwalitatief hoog niveau blijft. Wil je dit ook? Neem dan contact op!

Affiliate

OneDream is ontstaan toen 2 concurrerende affiliates samengingen. Het is dan ook logisch dat alle ins en outs van Affiliate marketing bekend zijn binnen ons team. Wij hebben het meegemaakt van de ‘cowboy tijd’ in het begin met slechts enkele affliatenetwerken tot de huidige professionelere markt waar we nu in zitten met meerdere nationale en internationale netwerken en zelfs netwerken die een bepaalde markt als niche hebben genomen. Wij kunnen adverteerders dus ook helpen bij hun besluit om affliatenetwerken in te zetten in de marketingmix. En zelf maken we ook nog steeds zowel als adverteerder en affiliate dagelijks gebruik van meerdere netwerken in Nederland.

Neem direct contact op