The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Specialismen

250true slidenames bottomright 180true true 800https://www.onedream.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-white
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  Social Media
  Onze focus ligt met name bij Facebook, Twitter en Linkedin
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  Display Advertising
  Display blijft een belangrijk onderdeel van de online marketing mix
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  e-mailmarketing
  Onze partner, e-ngine BV, verstuurd 150 miljoen e-mails per maand!
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  Affiliate Marketing
  99% van de campagnes die wij op Jiggy.nl mailen zijn affiliatemarketing campagnes
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  Search Engine Marketing
  Google heeft de online wereld veranderd. maar ook Yahoo en Bing worden door ons ingezet.
 • 8000 slideright true 60 bottom 30
  Viral Marketing
  Mond tot mond reclame is de beste die er is! Viraal staat bij ons altijd in de marketing mix.
Social Media
Display Advertising
e-mailmarketing
Affiliate Marketing
Search Engine Marketing
Viral Marketing

Met ons loyalty cashback spaarsysteem Jiggy zitten we al sinds de oprichting in 2004 midden in de online markt. Zowel als adverteerder om leden te werven o.a. middels display advertising. Maar ook aan de publisher kant van affiliate netwerken.

Daarnaast moesten onze websites natuurlijk Search E-ngine Optimised (SEO) zijn en adverteren we o.a. op Google, Yahoo en Bing (SEA).

Middels de ‘winlabels’ hebben we veel geleerd van viral marketing.

En met name bij Jiggy hebben we een grote aanhang opgebouwd middels Social Media.

Zoals eerder aangegeven hebben wij een binnen OneDream een bereik van 750.000 e-mailadressen. Om deze zo goed mogelijk te benutten werken wij samen met E-ngine BV. gezamenlijk hebben we alle benodige expertise om de mail netjes in de inbox van de consument aan te laten komen.

Dit hebben we bij OneDream niet alleen gedaan. Wij hebben altijd samengewerkt met eFuture Labs BV. Zij hebben per specialisme een expert in dienst welke door alle interne BV’s ingezet kunnen worden. Uiteraard zijn deze professionals ook voor u als adverteerder inzetbaar.

Social Media

Promoten op social media is nog steeds interessant. Echter heeft u natuurlijk wel bereik nodig op deze media. Hiervoor kunt u ons ook inzetten. In campagnes kunnen wij leden de mogelijkheid bieden uw Facebook pagina ‘leuk te vinden’of uw Twitter profiel te volgen. Hierdoor zullen zij voortaan op de hoogte blijven van uw updates op deze media.
Daarnaast kunt u via ons een consultant inzetten voor een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf.

E-mailmarketing

OneDream benaderd de consument dagelijks per mail. Het is dus erg belangrijk dat deze mail door de consument niet als spam wordt gezien. Maar ook dat de e-mailservice providers onze server niet als spambron zien. Wij hebben dus een hoge reputatie, een goede senderscore en onze mail komt ook daadwerkelijk in de inbox van de consument terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van het onderwerp, titel en de content van de nieuwsbrief. Daarnaast zorgen wij middels trigger mailings, duidelijke opt-out mogelijkheden en goede bounce verwerking dat ons bestand van een kwalitatief hoog niveau blijft. Wilt u dit ook? Neem dan contact op!

Affiliate

OneDream is ontstaan toen 2 concurrerende affiliates samengingen. Het is dan ook logisch dat alle ins en outs van Affiliate marketing bekend zijn binnen ons team. Wij hebben het meegemaakt van de ‘cowboy tijd’ in het begin met slechts enkele affliatenetwerken tot de huidige professionelere markt waar we nu in zitten met meerdere nationale en internationale netwerken en zelfs netwerken die een bepaalde markt als niche hebben genomen. Wij kunnen adverteerders dus ook helpen bij hun besluit om affliatenetwerken in te zetten in de marketingmix. En zelf maken we ook nog steeds zowel als adverteerder en affiliate dagelijks gebruik van meerdere netwerken in Nederland.

Display

Display advertising is een van de eerste adverteer concepten online. De CPM prijzen staan al jaren steeds meer onder druk en door adblockers wordt er ook steeds minder van het aanbod getoond. Bij OneDream testen we al jaren verschillende banner formaten en verschillende versies met verschillende calls to action. Daarnaast staan banners aan de basis van nieuwsbrief designs en facebook advertenties. Ook zijn er natuurlijk allerlei varianten verzonnen om banners toch aan de consument te tonen. Denk aan advertenties op uw mobiel tijdens het spelen van spelletjes. Ook retargetting is een nieuwe mogelijkheid om mensen die in uw online shop zijn geweest te blijven volgen met relevante aanbiedingen. Display blijft de basis voor online adverteren.

SEM

SEM staat voor Search Engine Marketing. En is eigenlijk de combinatie van het optimaliseren van uw website ten behoeve van uw vindbaarheid door zoekmachines, met het adverteren bij diezelfde zoekmachines. Als zoekmachines zoals Google jouw website relevant vinden voor zoekterm die de consument gebruikt, dan word uw pagina hoog getoond (organisch). Daarnaast bieden zoekmachines ook de mogelijkheid om op zoektermen te adverteren. U wordt dan op een speciale goed zichtbare plek getoond aan de cosnument bij de resultaten. Met name Google is in Nederland 1 van de meest gebruikte zoekmachines. Wij hebben dan ook een Google expert in dienst bij eFuture Labs om al onze search activiteiten te optimaliseren. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op!

Viral

De beste reclame is ‘word of mouth’ wordt weleens gezegd. Via virale marketing zorgen wij ervoor dat onze deelnemers elkaar aansporen om ook mee te doen aan onze campagnes. Zeker als een zogenaamd ‘sneeuwbal-effect’ wordt bereikt kan het zeer interessant zijn om snel een enorme doelgroep te bereiken tegen minimale kosten en inzet. Door onze wetgevers zijn hier zeer strenge regels aan verbonden. Het is dus zeer belangrijk om deze wet goed te kennen voordat u tegen hoge boetes aanloopt van bijvoorbeeld de Opta en Wet Bescherming Persoonsgegevens. Laat ons helpen bij uw virale campagne om dit risico te vermijden.

Neem direct contact op