The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Vergelijken en voordeel

 • Home
 • Vergelijken en voordeel
250true slidenames bottomright 180true true 800https://www.onedream.nl/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-white
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30 http://www.deverzekeringsvergelijker.nl
  Deverzekeringsvergelijker.nl 
  Online jouw verzekeringen vergelijken en direct bij ons afsluiten. Transparant, onafhankelijk en compleet!
 • 8000 slidenbounceright true 60 bottom 30 http://www.nugratis.nl
  Nugratis 
  het meest complete gratis overzicht
Deverzekeringsvergelijker.nl
Nugratis

Bij OneDream bieden we middels onze websites meerdere mogelijkheden voor consumenten om te sparen en besparen. Naast de kortingen en voordelen die we bieden middels ons online spaarsysteem Jiggy hebben we nog 2 websites binnen ons netwerk die op een andere manier de consument voordeel bieden.

Deverzekeringsvergelijker.nl
De Verzekeringsvergelijker is een online verzekeringsvergelijker die tevens ook geregistreerd verzekeringstussenpersoon is en dus zelf daadwerkelijk de polissen onderhoud en afhandelt.

Naast Zorgverzekeringen werd al snel besloten ook autoverzekeringen op te nemen in de vergelijking. Momenteel zijn we ook druk bezig met de zogenaamde schadeverzekeringen en reisverzekeringen.

Helaas is het (nog) niet gelukt om met alle verzekeraars afspraken te maken. Dus wordt niet op elke polis een full service garantie van De Verzekeringsvergelijker gegeven. Echter worden wel zoveel mogelijk verzekeraars meegenomen in de vergelijking, zodat de consument een totaal transparante vergelijking krijgt, ongeacht of deze verzekeraar een samenwerking heeft met De Verzekeringsvergelijker.

Naast het aanbieden van de vergelijkingstools aan de consument maken wij ook actiematige afspraken met verzekeraars. Bijvoorbeeld, 20% extra korting op je autoverzekering bij Reaal, of een gratis tank benzine bij je autoverzekering van Unigarant.

Tevens kun je terecht bij Deverzekeringsvergelijker.nl voor al je vragen over verzekeringen, advies en de laatste nieuwtjes. Via de website, nieuwsbrieven en social media als Facebook en Twitter.

Bent u verzekeraar en staat u niet in onze vergelijking, neem dan snel contact op om hier verandering in te brengen!

Kortom: Deverzekeringsvergelijker.nl is jouw online adviseur. Onafhankelijk en compleet.

NuGratis.nl
Op ons ‘gratis’ label bieden wij een overzicht van alle gratis producten en diensten die (online) in Nederland en soms ook BelgiĆ« te vinden zijn. Denk hierbij aan gratis sample producten van bedrijven zoals, nieuw kattenvoer, een nieuw luchtje of gratis proefabonnementen. Maar ook bijvoorbeeld gratis promotionele producten bij het afsluiten van een verzekering of afsluiten van een abonnement. Bij NuGratis heb je altijd als eerste het totaal overzicht. Daarnaast kunnen consumenten zich ook inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Heeft u als adverteerder bereik nodig en kunt u een gratis product weggeven aan de consument? Neem dan contact op om te adverteren op de website of via de nieuwsbrief (100.000 abonnees (telling 1 nov 2012)).

NuGratis.nl – Elke dag de nieuwste gratis producten en diensten voor u geselecteerd!

Neem direct contact op