The one-stop-shop voor online sparen, kortingen en voordeel

Wie zijn wij?

  • Home
  • Wie zijn wij?

Geschiedenis
In 2004 besloten Erik Scholtens van Gratiz.nl (Z-media BV) en Dirk Jan Koekkoek en Michael van Beers van NuGratis.nl (eFuture BV) samen een online spaarprogramma op te zetten. Aangezien de nieuwe partners voorheen concurrenten waren is toen gekozen voor de naam OneDream BV.

Na een lange brainstormsessie over de naam van het spaarprogramma zat een van de oprichters in de auto naar huis en werd een nummer van Will Smith gedraaid op de radio. In dit bekende nummer zingt hij “Getting Jiggy with it”. Dit werd “getting Jiggies with it” en de naam Jiggy met slogan was een feit. Aangezien de oprichters van OneDream BV erg druk waren met hun eigen BV’s stond Jiggy destijds op een laag pitje. De leden werden alleen via de eigen websites geworven en er werd minimale aandacht aan besteed.

In 2008 werd besloten om een oud concept van de plank te halen, Wineenreisnaar.nl, om extra leven in Jiggy te blazen. Wineenreisnaar werd als marketing campagne gelanceerd om Jiggy leden te gaan werven. Dit was een enorm succes. Zowel Jiggy als Wineenreisnaar groeiden exponentieel. Vervolgens werd Wineenreisnaar als losstaand label ingezet en werden gelijksoortige concepten als Wineengadget en Prijzenfestival gelanceerd. Naast het werven van e-mailadressen voor onze eigen labels werden de concepten nu ook ingezet voor derden.

In 2009 volgde een simpele vergelijkingssite Debestevergelijking.nl welke in 2011 uit is gegroeid tot een volledige op verzekering gerichte vergelijker, namelijk Deverzekeringsvergelijker.nl. In 2012 werd NuGratis.nl van eFuture BV overgenomen en toegevoegd aan het portfolio van OneDream. In Jiggy werden het cashback concept bij online shoppen en kortingscodes geïntegreerd. Om zo tot een completer aanbod te komen van online (be)sparen, korting en voordeel voor de Nederlandstalige consument.

Online sparen en besparen voor de Nederlandstalige consument
Al onze websites bieden voordeel voor de consument. Een lid kunt punten sparen door reclame te lezen door online aankopen te doen bij aangesloten webshops. Je kunt vergelijkingen maken om zo te besparen op je vaste (verzekerings)kosten. En je kunt gratis deelnemen aan online prijsvragen om hier leuke prijzen te winnen. OneDream is gehuisvest in het kantoorgebouw en onderdeel van de eFuture Group.

OrganogramBV

Neem direct contact op

Testimonial

Daisycon

Al vele jaren werkt Daisycon erg plezierig samen met OneDream. Wij kunnen erg snel met OneDream schakelen, waardoor de samenwerking niet alleen vlot, maar ook soepel verloopt. Daarnaast is OneDream veelzijdig. Er zijn daarom veel mogelijkheden met bijvoorbeeld campagnes en doelgroepen. OneDream heeft veel kennis over hun doelgroep en kunnen daarom gericht de campagnes promoten, als dat nodig is. Wij hopen de goede samenwerking lang te kunnen voorzetten.

Deniece Roos